barn med sin mamma håller i en julgranskula

En jul med mesta möjliga omtanke

Det önskar vi på Amplius att alla ska få känna. Därför har vi självklart vår placeringsservice öppen dygnet runt och finns tillgängliga för akuta placeringar och hämtning under hela jul- och nyårshelgen.   

För placeringsförfrågan: 073-594 18 33 
För mer information: 010-204 04 49
E-post: info@ampliusomsorg.se

PSST. JULKLAPPSTIPS!

Vi är stolta över vår medarbetare Tova Winbladh, leg. psykolog, som tillsammans med Ida Flink har skrivit boken Hela havet stormar – småbarnsfamiljens livboj vid trots, konflikter och syskonbråk. 

Så här beskrivs boken: ”De två författarna, psykologer och själva föräldrar, resonerar med värme och kunskap kring hur stormar i familjen kan hanteras. De visar hur olika omständigheter påverkar familjelivet – som antalet barn, bonusbarn, om det är en eller fler föräldrar i familjen – och belyser med stark igenkänning hur ens goda föresatser som förälder ofta krockar med vardagens krav och utmaningar. Genom att nyfiket utforska vad som ligger bakom ett barns protester och pröva nya förhållningssätt ges nycklar till förändring – och hopp om ett lugnare familjeliv.”

Ingen dum present att ge någon du bryr dig om i jul. Eller en omtänksam gåva till dig själv. Om du blir sugen på att veta mer om boken kan du kika in här.

MENY