mamma och tonåring kramas

Är du vår nya verksamhetschef för familjehem?

Vi söker en person som vill vara med och utveckla vår verksamhet för familjehemsvård framåt. Hos oss blir du välkomnad in i ett varmt team med engagemang, lyhördhet och kvalitet som drivkrafter. 

Dina arbetsuppgifter

Som verksamhetschef för Amplius familjehem kommer du att ha det övergripande drift- och budgetansvaret samt säkerställer god kvalitet inom vård och omsorg. Du är familjehemskonsulenternas närmaste chef och kommer att leda ditt team, ge stöd och skapa delaktighet och engagemang.

Du arbetar aktivt med att utveckla dina medarbetare och bibehålla den redan höga kvalitén och kompetensen som finns på arbetsplatsen och inom företaget.

Du får bland annat jobba med:

  • att utveckla, kommunicera och implementera verksamhetens strategier, mål och handlingsplaner
  • att skapa förutsättningar för att upprätthålla goda relationer med beställare/uppdragsgivare, myndigheter och andra intressegrupper
  • att ansvara för att gällande lagar och avtal efterlevs
  • marknadsföring, kundkontakt och deltagande på mässor och informationsträffar

Som person tror vi att du är…

… driven, samarbetsorienterad och prestigelös. Som engagerad, strukturerad och handlingskraftig tror vi att du trivs i en organisation där det finns tydliga riktlinjer men som också ger dig utrymme till att kunna utvecklas som person och forma din roll. 

Vi tror att du är en visionär med ett nytänk och att din inre motor och drivkraft ligger i att utmana, förändra och förbättra. Att jobba disciplinerat och självgående är därför inget främmande för dig. Du trivs på en arbetsplats med omväxling, och där fokus ligger på utveckling och kvalitet. 

Vi önskar följande kompetens och kunskap
  • Du är utbildad socionom eller har likvärdig utbildning 
  • Du har arbetat minst 2 år som verksamhetschef, enhetschef, samordnare eller dylikt
  • Du har minst 4 års erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård
  • Relevant vidareutbildning är meriterande 
  • Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav

Tjänsten är heltid och tillsvidare.
Start omgående enligt överenskommelse.

Läs mer om rollen och ansök här

Det här är Amplius

Amplius Omsorg är en vårdkedja som främst riktar sig mot kvalificerad utredning och behandling för barn med eller utan föräldrar, och kvinnor med eller utan barn. Under hösten 2022 startade Amplius Omsorg upp en ny verksamhet med inriktning mot familjehem.

Vi som är en del av Amplius har alla gedigen utbildning och mångårig, kvalificerad erfarenhet av att möta barn, unga och familjer i behov av stöd och insatser utifrån socialtjänstlagen, både som vårdgivare och som myndighetsutövare. Vi strävar alltid efter mesta möjliga omtanke – i varje insats.