flicka håller familjehemspappa i handen

Vi söker en verksamhetschef till Amplius Omsorg

Är du ledaren som agerar för att skapa delaktighet, tydlighet och förtroende? Trivs du på en arbetsplats med höga kvalitetskrav där utveckling står högt på agendan? Vill du vara med och forma en verksamhet från start?

Då är det dig vi söker!

Arbetsbeskrivning

Som Verksamhetschef för Ellagård är du en viktig del i att bygga upp och forma vår nya verksamhet. Du är ansvarig för att leda och löpande utveckla verksamheten, och har övergripande budget- och personalansvar.

Du skapar förutsättningar för att upprätthålla goda relationer med beställare/uppdragsgivare, myndigheter och andra intressegrupper.

Du styr verksamheten mot uppsatta mål och agerar som ledare för att skapa delaktighet, tydlighet och förtroende. Genom ditt coachande ledarskap ger du dina medarbetare förutsättningar för att utvecklas och bibehålla den redan höga kvalitén och kompetensen på arbetsplatsen.

I din roll arbetar du aktivt för en god fysisk-, organisatorisk- och socialarbetsmiljö. Du utvecklar, kommunicerar och implementerar verksamhetens strategier, mål och handlingsplaner. I rollen som Verksamhetschef är du även ansvarig för att gällande lagar och avtal efterlevs och att vårt företags policys följs.

Läs mer och sök tjänsten här >>

MENY